Nu draaaaar viiiii!

Jag vill åka på en sista-minuten någonstansvarsomhelst! Game?









Jag och min sambo.

Ja, nu har mitt lilla Gryn flyttat hem till mig.  Jättemysigt och katthårigt är det. Imorgon ska hon till veterinären och bli dopad så hon kan bli utekatt på heltid. Just nu smyger hon bara kring husväggarna med mig i släptåg och är rädd för varenda fluga hon ser.  Men från och med imorgon får hon tuffa till sig, hon har fått ett jättesnajsigt halsband med reflexer och grejer samt en adresslapp så hon vet vilken destination hon ska ge i taxin. Så imorgon är det dags att ta flugan vid hornen och bli en hard core utekatt.
Go Grynet!

I övrigt har sommaren rullat igång på allvar och det är absolut fantastiskt! Just nu jobbar jag på eftermiddagarna och pluggar ( inte alls så mycket som jag borde ) på förmiddagarna. Den 25 tänkte jag dessutom avlägga en visit i de norrländska skogarna. Det stora eventet Boden Alive äger rum den helgen och för första gången sen jag flyttade söderut tänkte jag försöka delta. Så upphetsande är det inte, mest öltält. Men hey, skönt att komma hem några dagar. Tycker att jag behöver bli lite ompysslad . Det är dags nu.

Och nuuuuuuuu. Nu ska jag dammsuga min galet håriga lägenhet, torka golven. Därefter ska jag snygga till mig själv  - så gott det går, för att sedan bege mig ut på äventyr. Tjoho.

Allt jag kan om livet har jag lärt mig av Chuck Norris...

When the Boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Chuck Norris.


Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants.


Chuck Norris does not sleep. He waits.

Chuck Norris is the reason why Waldo is hiding.


There is no chin behind Chuck Norris' beard. There is only another fist.


When Chuck Norris does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down.


When Chuck Norris falls in water, Chuck Norris doesn't get wet. Water gets Chuck Norris.

Chuck Norris can divide by zero.


James Cameron wanted Chuck Norris to play the Terminator. However, upon reflection, he realized that would have turned his movie into a documentary, so he went with Arnold Schwarzenegger.
 

Chuck Norris is responsible for China's over-population. He hosted a Karate tournament in Beijing and all women within 1,000 miles became pregnant instantly.

Chuck Norris can touch MC Hammer.


If, by some incredible space-time paradox, Chuck Norris would ever fight himself, he'd win. Period.

Chuck Norris invented black. In fact, he invented the entire spectrum of visible light. Except pink. Tom Cruise invented pink.


RSS 2.0