Typ som kedjebrev..

Men okej då.


Reglerna: Gå in på din dator, i mappen "mina bilder". (eller om det bara står Bilder) Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen. Visa bilden på bloggen och skriv något om den. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen. *Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.







Ja, vad ska då detta kaos föreställa?  Det är rummet hemma på industrivägentjugotvå där jag bodde under min bodenvistelse i julas. Om jag inte helt missminner mig är det såhär mitt härbärge ser ut efter 24 h. Det var ju liksom värt att förevigas på bild!

Om jag är med, så måste ni vara med!


Callolin

Fredrik

Mette

Mikaela

Livet och nöjsamheter

Jaha, då var helgen slut. Igen. Jag kan inte begripa vad som hände, känns inte alls som att en hel helg passerat. KAN bero på att halva lördagen var dimmad av vinångor och hela söndagen tilllbringades i koma. Så pang, helg slut.
Men en fantastiskt  mysig alla hjärtans dag blev det. Jag och Tomas lagade middag tillsammans och bara hade det bra. Så himla härligt att få lite tid med varandra och bara prata; utan tv, dator, mobil och andra människor.  Tror det är det som avses när man pratar om kvalitetstid. Därefter anslöt vi till grannlägenheten där vi nästan kollade på melodifestivalen. Ett par timmar senare bytte vi tillbaka till den första lägenheten och därefter gick det bara utför. Men i överlag var det en mycket trevlig kväll; dock drar middagen upp det övergripande intrycket. Resten av kvällen var lite konstig. Trevlig, men konstig.

Hela söndagen var antingen katanonisk. Vi såg hela sagan om ringen-triologin (lämpligt söndagsnöje), sov och åt. Massor. Efter att ha dragit den repertoaren några varv var söndagen över och passerad utan att en endaste minut ängnats åt studier. Så idag är det måndag och imorgon tenta. Bra jobbat fröken Karlberg.
Nu ska jag brygga en enorm kanna kaffe och sedan lära mig allt jag behöver veta om mekanik.

Tjing!

Till min schalgernörd Nella som ska våldgästas snart!

Devis





Hantera alla stressiga situationer som en  hund;
Om  du inte kan äta det eller leka med  det,
bara  kissa på det och gå din  väg.







RSS 2.0