Omformaterad stuga

Ännu en sak att lägga till på listan om vad man kan göra istället för att plugga; möblera om!  Det, mina vänner, är inte alls det lättaste när man bor på 23 kvm! Men jag snurrade runt på möblemanget så gott det gick. Jag klädde till och med om min tv-pall som stört mig i ett års tid. Helt ohändig är man ju inte, även om jag klädde om den med hjälp av dubbelhäftande tejp. Alla sätt är bra!

På torsdag kommer mina flickor, Nella och Matilda. Heeelt underbart och jag längtar så jag håller på att gå under. Oavsett vad man hittar på går det inte att ha tråkigt i det sällskapet. Tycker nog faktiskt att jag förtjänar att ha en riktigt rolig helg nu, det var länge sen. Ungefär vid den här tiden för ett år sedan slutade helgen betyda ledighet, sorgligt egentligen. Men sant. Ingen fritid, men en framtid säger de. Undrar om det är värt det? Det måste det vara.

Skolan är aningen överjävlig just nu. Min kära vän magkatarren har gjort entré vilket är hemskt obra. Jag behöver mina 2 liter kaffe om dagen för att orka med livet, vilket är en omöjlighet. Har fått lära mig att ha mjölk i kaffet, det går lite bättre då. Stark mat är inte heller det bästa.. Jag som tänkt äta cevapcici hela veckan, suck. Men jag får väl göra en lightvariant med lite mindre vitlök och sambal oelek.  Elände.

Nå, nu ska jag lägga mig i fosterställning på sängen en stund, plugga lite, styra upp någon form av plan för kvällen. Det ÄR ju faktiskt lördag. I övriga världen iallafall.

Pusshej!

Barnen, tänk på dem.





www.uppdragbarn.se

Inom oss alla finns det en fotomodell..

..som bara väntar på att få kräkas.

Och kräkas och kräkas och kräkas och kräkas är precis vad jag vill göra.  Jag tror på fullaste allvar att jag håller på att få en höstdepression. Stubinen är så kort, så kort. Men inte kan man gå runt och tjura på sina medmänniskor, så jag imploderar istället. Ni vet, när det bara kryper i hela kroppen av irritation och tallriken är en hårsmån från att bli kastad i väggen. Jag gillar inte att vara såhär. Jag vill ju tycka om och inte bara vara nere och irriterad hela tiden.  Att bestämma över humöret brukar gå alldeles utmärkt i vanliga fall, men inte nu. Hoppas det här är över snart, nu om någonsin behövs energi och gott humör. Men jag håller demonerna på avstånd, det här kommer nog att lösa sig.

Men i övrigt är allting helt underbart och rosa. Nu ska jag ta en promenad och bli av med lite dåligt humör innan jag projicerar det på någon oskyldig.

bajs.

RSS 2.0