Mitt lilla liv och jag.

Jajomen, nog är det ingenjör jag ska bli alltid! Internet fungerar äntligen i min röda lilla stuga vilket är enormt bra, nobelpris hitåt! Dock gör det ju så mycket besvärligare att hitta pluggmotivationen, det finns mycket roligare saker att göra. Typ sitta och skriva blogg när jag egentligen har panik över min CAD-redovisning som äger rum imorgon. Inte bra alls, men hey.. Vad gör det om hundra år?

Hur som helst, mitt liv kan liknas med orkanen Katrina för tillfället. Jag har ingen aning om vad jag egentligen sysslar med. Det som egentligen är minst kaosartad är faktiskt skolan och den är hysterisk. Men ändock det som jag har mest koll på. Jag längtar sjukt mycket efter jullov; gömma mig i Boden i några veckor skulle inte sitta fel. Feg som jag är.

Annars handlar mitt liv bara om skola. Bara, bara skola. Det där med fritid är ingenting jag längre tar för givet. Fast det ger sig nog, behöver nog bara komma in i tempot så kanske jag så småningom får ett liv igen.

Nähäpp, egentligen har jag ingenting att skriva om. Jag har bara hittat på så jag kunde skjuta på plugget en stund till. Men nu jäklar ska jag fixa en kanna kaffe och motvilligt acceptera att natten kommer att bli lång. Yes!

Å,jag saknar alla vänner. Alldeles är vitt utspridda över landet är dom. Så fort killer-veckan är över ska jag organisera upp det här. Vi måste ses snart. Det här funkar ju bara inte.

puss&hej

Balanserad, välkomponerad mening som lockar till leende och ingjuter en känsla av naiv romantik.

Jag lever faktiskt, har bara inte orkat fiffla igång internet ännu. Men det ska jag verkligen försöka göra i veckan. Så fort jag har listat ut hur det funkar. Jag är verkligen hemskt obra på elektroniska saker.

Var ska jag börja? Ja, skolan har rullat i gång på riktigt och jag har nog kanske så smått börjat förstå vad jag gett mig in på. Litegrann iallafall. Det kommer nog att bli tungt men än så länge går det. Jag trivs otroligt bra här och tror nog att jag faktiskt hittat rätt. Nu läser jag matte och en designkurs som är befriande omatematisk. Skissteknik, kuber och nakna gubbar, kan det bli bättre?

Oy vey, det är så mycket nytt. Men så mycket bra. Första månaden här har gått försvinnande fort. En månad och det har hänt saker som räcker för hela nästa år. Det har varit grymt roligt men det ska bli skönt när det lugnar ned sig så jag har tid att landa lite. Just nu går jag på kaotiska högvarv, vilket iofs är ganska kul. Däremot lite lätt frånvarande och känslomässigt disträ idag, men det går nog över efter lunch.

En parantes. Hemresan till jul är bokad, den 19 december åker jag. Sen blir jag nog hemma över både jul och nyår, men det lär visa sig. Hurra, jag ska åka hem!

Nu orkar jag inte hitta på mer att skriva så jag ska göra något vettigt istället.

puss&hej

RSS 2.0