..mathlady...

Hoppsansa, helt plötsligt blev det mitten av december. När hände det? För en vecka sen var det september, i går var det november. Mitt liv rinner bort och lämnar endast en färgglad dimma efter sig. Poetiskt.

Hur som helst, en sista prestation innan jag går i julkoma. Matematiktenta på onsdag. Men jag tar det med ro, det går nog vägen. Dock har jag nästan börjat hallucinera om onsdag kl 15 15 då flyget mot norr lyfter. Herregud, jag både vill och behöver vara ledig nu. Jag räknar matte dag ut och dag in. Jag drömmer om matte. Jag tänker oavbrutet på matte. Tar det med ro sa jag ju? Jo, det gör jag. Men jag är helt och fullständigt dominerad av siffror och bokstäver. Ge mig mitt liv tillbaka!

I övrigt har jag inte mycket att gnälla över. Go och gla är jag. Min Mia kommer på en efterlängtad visit imorgon. Jag hittar faktiskt inga lämpliga adjektiv för att beskriva hur bra jag tycker det är. Väldigt bra räcker inte, men får duga. Dessutom har jag för första gången i mitt liv vunnit något; 10 000:- på ica. Tror det blir att rama in vinsten istället för att använda den, så historiskt är det!

Nu ska jag faktiskt försöka städa lite i min lilla röda stuga. Ska fundera på att öppna de spännande böckerna Analytiska metoder och Linjär algebra.. men ja. Vi får se.

Hej&hej!

RSS 2.0