...but I'm doing fine.

Jag vet inte om det är att förtränga saker. Jobbet är skit, lägenheten stökig, tvättkorgen full, kylskåpet tomt och jag har tenta om 4 h, några lysande prestationer är icke att förvänta.


Men det känns så bra.

Saker att göra när man borde plugga

- Städa lägenheten från golv till tak. Visst är det otroligt viktigt med hygien? Kanske borde ta vårstädningen redan nu.
- Skriva blogg. Måste passa på när man känner sig kreativ.
- Baka bröd
- Vika om redan vikta kläder
- Promenera, man måste ju rensa hjärnan emellanåt. Även om man inte öppnat böckerna.
- Äta. Näring måste man ha för att orka.
- Ringa alla gamla och nya vänner. Vännerna är det bästa man har och man måste ta sig tid.
- Googla på saker. Var EXAKT ligger egentligen Djibouti? Jag vet.
- Titta på dokumentärer om första världskriget. Allmänbildning ingår i studierna.
- Stirra ut genom fönstret.
- Sortera varenda pappersbit man har
- Ta tid på saker.
- Fundera på vad man kan göra när man borde plugga.
- Rita krumelurer på ett papper och gör ljudeffekter till.
- Blogga en blogg till.
- Nejmen, titta vad klockan är mycket. Ingen idé att plugga nu, ändå för trött. Jag ska sova istället så jag orkar upp riiiktigt tidigt imorgon. Ska bara kolla lite till på filmen som går på tv. Bara till reklamen.

Ack, självdiscplin. Ditt namn är Charlotte. 

Allt är guld och det glimmar!

Han är min pärla, Hon är min guldkant och Dom Där är mina juveler.

Det är inte alla som har så mycket guld och ädelstenar i sitt liv! Det är inte alla som har en pärla heller, men det har jag. 
Det har jag.

Slutet på Sommaren

Jaha, då lider sommaren mot sitt slut. Eller rättare sagt sommarlovet. Det fantastiska sommarlovet som var så efterlängtat i slutet av maj när livet svämmade över av tentor. Det fantastiska sommarlovet som spenderats i Vaxholm på Arbetsplatsen från Helvetet.  Så underbart bra det känns att det enda jag gjort på dagarna är att längta tillbaka till föreläsningssalen. Där är man iallafall inte mer än uttråkad. Vilket man kan leva med. Nåväl, jag gissar att det var bra att få lite variation på vardagen. Den är ju lite lätt enahanda när man pluggar. 

Trots allt har jag haft en otroligt bra sommar. Mest bara jobb, men de lediga dagarna har varit guld. Framförallt veckan i Boden som var en riktig jackpot. Boden är verkligen bra. De senaste Bodenbesöken har präglats av mycket grubbel. Eller egentligen, tiden innan Boden präglas av grubbel. Väl på plats blir alla bryderier glasklara. Inte alls så bryderigia längre. Så var det även senast, jag behövde tänka igenom och känna efter. Precis som vanligt var Boden det jag behövde. I ett trollslag blev tveksamheterna självklara. Ingen tvekan här inte!   Undrar om det är den rena luften. Eller något i vattnet. Eller de underbara, kärleksfulla människorna som orkar lyssna på mina trassliga tankar. Kanske allting faller på plats eftersom jag inte kan dra hela historian utan måste sammanfatta de viktigaste delarna och upptäcker vad kärnan i problemet är. I vilket fall, mina Bodenmänniskor är guld. Önskar de fanns närmare mig, saknar dem allihopa vansinnigt mycket.

Haaah! På Oprah handlar det om sömngångare, kanske borde slå mig ned och lyssna lite. Mina nattliga aktiviteter har mer än en gång försatt mig i pinsamma situationer. Hihihihihi.

Åh, jag är så glaaaaad!
pusshej

Ventilation

Ja, tänk. För exakt ett år sedan var det en vecka kvar till flyttlasset skulle gå. Inte anade jag att mitt liv skulle formateras till detta, på gott och ont. Så mycket förlorat, så mycket vunnet. Men jag gissar att det är tjusningen med livet.  Man vet aldrig hur det går och säker på sin tillvaro kan man aldrig vara. Lite vemod; om jag hade fått se facit, hade jag ändå flyttat?  Ibland är det svårt att hålla fast vid tron att allting alltid för något gott med sig i slutändan, men jag försöker. Visst har det kommit mycket gott ur detta, så mycket gott som jag inte vill byta bort för något i hela världen...

RSS 2.0